BeterLot

Over Beter Lot Nederland

Beter Lot is opgericht met de gedachte dat fondsenwerving middels loterijen democratischer, effectiever en transparanter georganiseerd kan worden. Aantrekkelijke loterijen met een mooie afdracht richting betrokken goede doelen. Beter Lot is er daarom voor zo veel mogelijk goede doelen in Nederland én hun supporters. 

Voor ons staat keuzevrijheid voorop. Bij onze loterijen ligt de focus niet alleen op het winnen van fantastische prijzen, maar ook op de goede doelen die de deelnemers met een eerlijk deel van hun inleg kunnen steunen. Bij onze loterijen kan straks ieder goed doel zich aansluiten en is, wanneer de deelnemer daarvoor kiest, daarbij zeker van opbrengsten uit de loterij(en).

Ben je een goed doel dat meer wil weten over de inzet van loterijen als bron voor structurele inkomsten? Neem dan contact met ons op!

Het Beter Lot team

Beter Lot is nieuw. We zijn in 2020 gestart. Het team achter de loterijen bestaat uit enthousiaste medewerkers met verschillende opleidingen en achtergronden, maar met een gedeelde passie; Het genereren van structurele inkomsten voor goede doelen! 

In ons team gaat jarenlange loterij ervaring hand in hand met een jonge, frisse kijk op de huidige loterijwereld. Samen werken we iedere dag keihard om onze loterijen, zowel op het gebied van spelersbeleving als goede doelen ervaring, de beste in de markt te maken.

Met een scherp oog voor vernieuwing en een passie voor ontwikkeling blijven we onze loterijen innovatief, toegankelijk en spannend houden. Met oog voor alle betrokken partijen. 

We groeien snel en zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die ons team kunnen versterken. Neem een kijkje tussen onze vacatures of nog leuker, neem contact met ons op.